Nieuws

Opening 30 april 2022

Beste dorpsbewoners en bezoekers van ons zwembad;
we gaan open!

Zoals we in eerdere berichtgevingen al hebben aangekondigd, is het een hele puzzel gebleken om ook dit jaar het zwembad te kunnen openen. Toch is het mede dankzij de inspanning van vrijwilligers en toezichthouders gelukt om een planning te maken.

Ondanks de inspanningen om personeel te verwerven, door onder andere vacatures, oproepen op social media en gesprekken met andere omringende zwembaden, is het niet gelukt om een zwemonderwijzer te vinden. Hierdoor kunnen wij helaas dit jaar geen zwemlessen aanbieden. Desondanks zijn we ontzettend blij dat we twee jaar geleden de stap gemaakt hebben om toezichthouders te werven en op te leiden. Dit geeft ons dit jaar de mogelijkheid om open te blijven!

Er hebben zich dit jaar ook weer verschillende nieuwe toezichthouders aangemeld die we intern gaan opleiden. Deze opleiding wordt verzorgt door Harm Jan Moesker, welke we voor zijn inzet erg erkentelijk zijn! Hij weet immers als geen anders hoe het is om aan “ons” bad te staan.

Verderop in de Streekbode vind u, zoals gewoonlijk een formulier voor de voorverkoop. Noteer vast in uw agenda de data voor de voorverkoop;

Zaterdag 16 april van 10:00 – 12:00 uur
Woensdag 20 april van 18:00 – 20:00 uur

De opening van het zwembad staat gepland op zaterdag 30 april om 13:00 uur. Iedereen is die dag welkom, de entree is gratis. We hopen jullie allemaal te verwelkomen het zwemseizoen 2022!

Bestuur zwembad “De Wieke” Nieuw-Weerdinge

Houdt onze Facebook pagina in de gaten voor de meest actuele updates;

https://nl-nl.facebook.com/pages/category/Community-Organization/Zwembad-de-Wieke-1580417538898327/